Onze bestelbus verzekering

Een eerlijke en betaalbare Bestelbusverzekering

Op een koude namiddag in Maart zaten onder het genot van een drankje Maurits Basters en Willem Boot te filosoferen waarom het toch kan, dat het zo duur is om een goede verzekering te vinden voor bestelbusjes. Snel kwam de opmerking voorbij; “De goeden lijden onder de kwaden” als het om bestelbus verzekeringen gaat. Dat klopt van geen kant daar moeten we iets aan doen! Was de reactie van Maurits. Nu 2 jaar later zijn wij de enige aanbieder in Nederland die zakelijk rijgedrag koppelt aan de hoogte van de maandelijkse verzekeringspremie. Elke chauffeur en elk bedrijf kan daardoor flink besparen op de verzekeringspremie. Wij bepalen de hoogte van de premie aan de hand van onze Traksi rijgedrag technologie. Dit zorgt voor veilig en verantwoord rijgedrag. Elke maand beoordelen we het rijgedrag en passen indien nodig de premie aan. Gemiddeld besparen onze chauffeurs 35% op hun premie en rijd meer dan 80% van onze chauffeurs in het groen!

Een extra pluspunt is het feit dat je niet alleen op je premie bespaart maar ook op je brandstof, banden en onderhoud.

Zo geven wij iedereen die een bestelbus rijd de kans om voor een reële premie verzekert te zijn.

Goedkope Bestelauto Verzekering van Traksi verzekeringen bepaal u eigen premie!

Hoe werkt dat nou? Het meten van je rijgedrag.

Om er voor te zorgen dat we precies weten wat er gebeurt bouwen we telematica in jouw bus. Dit kunnen verschillende onderdelen zijn. Welke onderdelen hangt af van de risicoklasse die hoort bij de branche waar je in werkt. Maar voor iedereen is Traksi bestelbus verzekering mogelijk.

Onze rijdgeragstechnologie registreerd alles wat er in de bus gebeurt als je rijd. Door deze informatie te vertalen naar het juiste gebruik van je bus weten wij wat het rijgedrag is wat bij onze bestelbus verzekering past. Om het makkelijk te maken hebben we deze informatie omgezet naar een stoplichtsysteem met 3 kleuren; Rood, oranje en groen. Als je in groen rijd bespaar je 35% op je basispremie. Wist je dat meer dan 80% van al onze verzekerde in het groen rijdt en dus de maxiamle korting krijgt?

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelbussen(sen) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste bestelbus verzekering van Nederland heeft.

  • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
  • Maandelijkse een nieuwe beoordeling van je rijgedrag
  • Minder onderhoudskosten
  • Grote besparing op brandstof
  • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
  • Aanvraag online
  • Contactformulier
  • Whatsapp