Doelgroepen Traksi bestelbus

Doelgroepen van Traksi bestelbus:In welke herken jij je?

Doelgroepen Traksi bestelbus

Elk soort bedrijf wil een passende bestelbusverzekering en wij van Traksi snappen dit als geen ander. Niets is vervelender dan een bestelbusverzekering die niet aansluit bij jouw bedrijf en wensen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om te gaan werken met doelgroepen. Omdat de communicatiewensen verschillen, werken wij met drie doelgroepen: ZZP, MKB en vlooteigenaar. In welke doelgroep herken jij je? Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Dus mocht je niet zeker weten in welke doelgroep jij je bevindt? Neem dan contact op, we helpen we je graag.

Doelgroep MKB Traksi Bus

ZZP of MKB (<5 voertuigen)

Werk je alleen of heb je minder dan 5 voertuigen in gebruik? Dan val je onder deze doelgroep. Meer informatie over de verschillende risicoklassen als ZZP-er of MKB-er? lees dan ons artikel over: De verschillende risicoklassen voor ZZP of het MKB.  

MKB (5-25 voertuigen)

Heb je veel personeelsleden in dienst en zijn er meer dan 5 voertuigen in gebruik om al het werk te verrichten? Dan val je onder deze doelgroep. Meer informatie?

De twee bovenstaande doelgroepen zijn onderverdeeld in zes branches. Dit zijn:

In welke branche val jij met je bedrijf?

Meer informatie over de verschillende risicoklassen als MKB-er? lees dan ons artikel over: De verschillende risicoklassen voor het MKB.      

Ben jij Vlooteigenaar? Traksi bestelbusverzekeringen voor vlooteigenaren

Vlooteigenaar (>25 voertuigen)

Als vlooteigenaar heb je de afgelopen jaren te maken gehad met veel kostenverhogingen, waaronder die van de bestelbusverzekering.

Daarnaast zijn de keuzes en mogelijkheden voor het laten verzekeren flink beperkt geworden nu er minder aanbieders zijn en de voorwaarden om geaccepteerd te worden veranderd zijn.

Meer informatie over de verschillende risicoklassen als vlooteigenaar? lees dan ons artikel over: De verschillende risicoklassen voor vlooteigenaar.                

Gelukkig zijn wij van Traksi er voor jou! Wij geven jou de controle terug over je bestelbusverzekering. 

Ook interessant

 

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelbussen(sen) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste bestelbus verzekering van Nederland heeft.

  • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
  • Maandelijkse een nieuwe beoordeling van je rijgedrag
  • Minder onderhoudskosten
  • Grote besparing op brandstof
  • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
  • Aanvraag online
  • Contactformulier
  • Whatsapp