De blackbox & camera’s

Hoe meten we jouw rijgedrag en met welke telematica doen we dat?

De blackbox & camera’s van Traksi

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over hoe en wat er nu aan telematica (black box en camera’s) in je bestelbus geplaatst worden. Allereerst willen we aangeven dat we dit allemaal voor je uit handen kunnen nemen. Des te sneller we de telematica in je bestelbus geplaatst hebben, des te sneller je gaat besparen met onze verzekering. Hieronder vertellen we meer over de onderdelen die in je bestelbus komen en hoe je inzicht hebt in je eigen rijgedrag d.m.v. de Traksi app powered bij Cartracker/ULU.

De rijgedragtechnologie

Wat bouwen we in?

De informatie die wij over jouw rijstijl binnenkrijgen, wordt verzameld door een black box. Deze wordt in het voertuig ingebouwd. Naast de black box die het rijgedrag meet, maken in sommige gevallen ook camera’s deel uit van de rijgedragtechnologie. Dit is afhankelijk van de branche waarin je werkt.

De camera’s zijn op de voor- en achterruit van de bestelbus gericht en kijken daardoor als het ware met de chauffeur mee. Camerabeelden worden enkel bij impact opgeslagen en gebruikt om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Buiten ongevallen om, worden de beelden niet bewaard en worden deze ook niet gedeeld met derden.

Traksi bestelbusverzekeringen

Wat zijn de kosten voor het inbouwen?

Onze rijgedragtechnologie is beschikbaar om te kopen via een éénmalige betaling of huurkoop oplossing voor een periode van 3 jaar.

Koop & inbouw van telematica

Als je de telematica wilt kopen kost je dit éénmalig € 510 ex btw. Je kan de telematica zelf inbouwen of dit door ons laten uitvoeren. De kosten voor het inbouwen zijn €225 ex btw.

De jaarlijkse huurkooptarieven zijn op basis van 36 maandelijkse termijnen:

Koeriers en bezorgdiensten

€ 150,00 p/j

€ 300,00 p/j

Bouw en installatiediensten

€ 57,00 p/j

€   93,00 p/j

Verhuisdiensten

€ 57,00 p/j

€   93,00 p/j

Verkoopwagens

€ 57,00 p/j

€   93,00 p/j

Overige diensten (MKB)

€ 57,00 p/j

€   93,00 p/j

Neem contact op

 

Hoe fijn is het om inzicht te krijgen in al jouw bestelbussen die verzekerd zijn via de Traksi bestelbusverzekering. Wij hebben een moderne app (android en Apple IOS) waarin we alle data die we vanuit de telematica doorgestuurd krijgen, voor jou inzichtelijk maken. In de app wordt deze informatie op een simpele en overzichtelijke manier getoond zodat je makkelijk kan zien wat je rijscore is, of waar de bestelbus(sen) zich in Nederland of daarbuiten bevinden. Als er opnames zijn van een ongeluk kan je ook deze makkelijk raadplegen in onze app. De app ontwikkelen we, samen met Cartracker/ULU, continu door. Zo hebben we kortgeleden de CO2-impact voor wagenparken toegevoegd, en zullen we onze app blijven ontwikkelen om zoveel mogelijk data beschikbaar te stellen die voor jou relevant zijn.

 

De blackbox & camera's van Traksi bestelbus

De blackbox & camera’s van Traksi bestelbus: Powered by Cartracker

Onze rijgedragtechnologie (de blackbox & camera’s) wordt aangeboden door Cartracker. Dit bedrijf heeft sinds 2013 als een van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie gekregen. Sinds 1 juni 2018 is Cartracker overgenomen door ULU.

ULU is een internationale organisatie, die software en hardware oplossingen voor telematica ontwikkelt. Het bedrijf heeft een focus op innovatie en biedt applicaties aan van wagenparkbeheer tot carsharing oplossingen.

De kennis die ULU en Cartracker samenbrengt, geeft ons betrouwbare apparatuur waarmee wij, al Traksi, chauffeurs een eerlijke premie kunnen aanbieden.

BEREKEN JE PREMIE

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelbussen(sen) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste bestelbus verzekering van Nederland heeft.

 • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
 • Maandelijkse een nieuwe beoordeling van je rijgedrag
 • Minder onderhoudskosten
 • Grote besparing op brandstof
 • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
 • Aanvraag online
 • Contactformulier
 • Whatsapp

Welke branches zijn er

Klasse 1 (volledige zekerheid)

Koeriers- en bezorgdiensten
Maaltijdbezorgingdiensten

Klasse 2 (gemiddeld risico)

Bouw- en installatiediensten
Verhuisdiensten
Verkoopwagens

Klasse 3 (licht risico)

Overige diensten

Neem contact op
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

  Traksi BestelBus

  Wij van Traksi bieden jou elke maand een persoonlijke premie aan. Dit is iets wat veel andere verzekeraars niet aanbieden. Zij baseren een groot gedeelte van de premie op het aantal schadevrije jaren. Dit zijn het aantal jaren dat je zonder schade hebt gereden. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je ontvangt. Wil je enkel betalen voor jouw eigen rijgedrag? Neem dan contact op.

  Volg ons