Traksi versus andere bestelbusverzekeringen

Welke bestelbusverzekering past bij mij?

Bestelbusverzekering van Traksi

Het kiezen van de juiste bestelbusverzekering voor jouw bedrijf is een hele klus. Er zijn veel verschillende bestelbusverzekeringen waaruit je kan kiezen. Dit maakt het extra moeilijk om een bestelbusverzekering te vinden die bij jou past. Wij van Traksi snappen jouw strijd en bieden een verzekering aan die zich onder andere door rijgedragtechnologie onderscheid van andere bestelbusverzekeringen!

Jij bepaalt jouw premie.

Wij van Traksi bieden jou elke maand een persoonlijke premie aan. Dit is iets wat veel andere verzekeraars niet aanbieden. Zij baseren een groot gedeelte van jouw premie op het aantal schadevrije jaren. Dit zijn het aantal jaren dat je zonder schade hebt gereden. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je ontvangt.

Omdat we resultaten uit het verleden minder belangrijk vinden dan jouw huidige rijgedrag is onze premie gebaseerd op rijgedragtechnologie. Dit zorgt ervoor dat wij elke maand jouw premie persoonlijk kunnen berekenen aan de hand van je rijgedrag van die maand. Je hebt de hoogte van je premie dus zelf in de hand!

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelauto(‘s) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste verzekering voor jouw bestelbus heeft.

 • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
 • Maandelijks een nieuwe beoordeling van jouw rijgedrag
 • Minder onderhoudskosten
 • Grote besparing op brandstof
 • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
 • Bereken premie
 • Contactformulier
 • Whatapp contact

Rijgedragtechnologie, wat houdt dat precies in?

Onze rijgedragtechnologie laat zien hoe netjes jij rijdt en op basis daarvan passen wij jouw premie maandelijks aan. Zo krijg je iedere maand de kans om weer korting te krijgen. De rijgedragtechnologie die wordt ingebouwd, is betrouwbaar en wordt aangeboden door Traksi powered by Cartracker. Welke apparatuur wordt ingebouwd hangt af van de branche waarin jij werkzaam bent. Welke apparatuur krijg ik in mijn bus?

Verschillende dekkingen

Bij Traksi bus kan gekozen worden uit 3 dekkingen. Deze zijn alsvolgt:

WA-verzekering

Een WA-verzekering is verplicht voor iedereen die een bus op zijn of haar naam heeft staan. Deze verzekering dekt schade die met de verzekerde bus veroorzaakt is en waarvoor de chauffeur aansprakelijk is. Schade door diefstal, ruitschade en schade door brand en natuur worden bij de WA verzekering niet gedekt.

 

WA beperkt casco verzekering

Een WA beperkt casco verzekering biedt een uitgebreidere verzekering. Deze verzekering dekt schade die met de verzekerde bus veroorzaakt is en waarvoor de chauffeur aansprakelijk is. Daarnaast dekt de verzekering ook schade door diefstal, ruitschade en schade door brand en natuur. Schade aan het eigen voertuig is bij een WA beperkt casco verzekering niet verzekerd.

WA volledig casco verzekering

De WA volledig casco verzekering, ook wel de all risk verzekering genoemd, biedt de meest uitgebreide dekking. Schade aan de eigen bus is bij deze dekking meeverzekerd, ook als je deze als chauffeur zelf hebt veroorzaakt.

 

Hoe kan ik overstappen?

Het overstappen naar Traksi kan in een paar eenvoudige stappen.

 1. Kijk of je in aanmerking komt voor de bestelbusverzekering
 2. Bereken je premie en vraag de verzekering direct aan
 3. Wacht op acceptatie. Als dit is goedgekeurd kan je de huidige verzekering opzeggen
 4. Laat de rijgedragtechnologie inbouwen
 5. Begin met rijden!

Bestelbusverzekering | Ook interessant