Branches Traksi bestelbus

Onder welke branche val ik?

Branches Traksi bestelbus

Bij veel verzekeringsbedrijven sluit je een algemene verzekering af en heb je niet de keuze om je te verzekeren onder een branche. Dit kan voor veel onduidelijkheid en verwarring zorgen. De vragen ‘Sluit ik wel een goede bestelbusverzekering af?’ en ‘Hoe weet ik of ik niet te veel premie ga betalen?’ spoken vast door je hoofd. Gelukkig heb je bij Traksi de mogelijkheid om je te groeperen onder een branche!

Branches Traksi

Branches van Traksi

Bij Traksi heb je de mogelijkheid om uit de volgende zes verschillende branches te kiezen:

De zes branches zijn weer ondergebracht in drie klassen op basis van verschillende veiligheidsniveaus. Dit zorgt ervoor dat er per branche de juiste technologie wordt ingebouwd. Hoe groter de kans op schade, hoe meer technologie je ingebouwd krijgt. Hieronder volgen de drie klassen met de bijbehorende branches.

 

De verschillende Veiligheidsklasses

Veiligheidsklasse 1 (volledige zekerheid)

Klasse 1 heeft een zwaar risico. Dit betekent dat de kans op schade zeker aanwezig is. Daarom is ervoor gekozen om bij deze bussen de meeste technologie in te bouwen. Dit houdt in dat er camera’s op de voor- en achterruit en een black box in de bus worden gebouwd.

Klasse 2 (gemiddeld risico)

Klasse 2 heeft een gemiddeld risico. Dit betekent dat de kans op schade wel aanwezig kan zijn, maar niet zo sterk aanwezig als bij klasse 1. Daarom is ervoor gekozen om bij deze bussen minder technologie in te bouwen dan bij klasse 1. Dit houdt in dat er enkel een black box in de bus wordt gebouwd.

Klasse 3 (licht risico)

Klasse 3 heeft een licht risico. Dit betekent dat de kans op schade klein is. Daarom is ervoor gekozen om bij deze bussen het minst aan technologie in te bouwen. Dit houdt in dat er enkel een dongel in de bus wordt gebouwd.

Ook interessant

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelbussen(sen) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste bestelbus verzekering van Nederland heeft.

  • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
  • Maandelijkse een nieuwe beoordeling van je rijgedrag
  • Minder onderhoudskosten
  • Grote besparing op brandstof
  • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
  • Aanvraag online
  • Contactformulier
  • Whatsapp