Bestelbusverzekering

Bespaar tot 35% premie met uitstekend rijgedrag

Een eerlijke en betaalbare Bestelbusverzekering

Op een koude namiddag in Maart 2021 zaten Maurits Basters en Willem Boot onder het genot van een drankje  te filosoferen waarom het toch kan, dat het zo duur en lastig is om een goede verzekering te vinden voor bestelbusjes. Snel kwam de opmerking voorbij; “De goeden lijden onder de kwaden” als het om een bestelbusverzekering gaat. Dat klopt van geen kant daar moeten we iets aan doen! Was de reactie van Maurits. Nu 2 jaar later is Traksi verzekeringen dé aanbieder in Nederland die zakelijk rijgedrag koppelt aan de hoogte van de maandelijkse verzekeringspremie.

Traksi verzekeringen: Jouw partner voor voordelige bestelbus verzekeringen

Bent u op zoek naar de perfecte bestelbusverzekering? Zoek niet verder! Bij Traksi verzekeringen bieden we niet alleen uitstekende dekking voor uw bestelbus, maar ook een unieke manier om uw premie te verlagen. Lees verder om te ontdekken hoe uw rijgedrag de sleutel kan zijn tot aanzienlijke besparingen.

Premie besparen met goed rijgedrag

Bij Traksi Verzekeringen draait alles om het belonen van goed rijgedrag. Wist je dat jouw manier van rijden direct van invloed kan zijn op je verzekeringspremie? Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij de premie voor jouw bestelbus verzekering bepalen op basis van jouw rijgedrag.

Bestelbus verzekering van Traksi

Tot 35% Extra premie korting

Hier komt het mooie gedeelte: als jij verantwoordelijk en veilig rijdt, kan je tot wel 35% korting ontvangen op je basispremie. Dat betekent dat je niet alleen veilig op de weg bent, maar ook dat je beloond wordt met aanzienlijke besparingen op je verzekering. Ons doel is om jou te helpen profiteren van je goede rijgewoonten.

Maandelijks aanpassen naar jouw rijgedrag

Bij Traksi Verzekeringen begrijpen we dat jouw rijgedrag kan variëren. Daarom passen wij elke maand je premie aan op basis van je recente rijprestaties. Dit zorgt ervoor dat je altijd een eerlijke en accurate premie betaalt die past bij hoe je daadwerkelijk rijdt. Geen standaardtarieven, maar een persoonlijke benadering van verzekeren. Wist je dat 80% van onze chauffeurs in het groen rijden en de hoge korting krijgen?

Ik wil mijn bestelbus(sen) verzekeren

Bestelbussen(sen) verzekeren bij Traksi? Dit is de juiste keuze. Hieronder lees je waarom Traksi de beste bestelbus verzekering van Nederland heeft.

 • Maandelijks tot 35% premie korting bij goed rijgedrag
 • Maandelijkse een nieuwe beoordeling van je rijgedrag
 • Minder onderhoudskosten
 • Grote besparing op brandstof
 • Eenvoudig overstappen met de overstapservice van Traksi
 • Aanvraag online
 • Contactformulier
 • Whatsapp
bestelbus verzekering van Traksi

Extra voordelen van de Traksi bestelbusverzekering

Naast de indrukwekkende premiebesparingen die je kunt behalen met goed rijgedrag, biedt Traksi Verzekeringen nog meer unieke voordelen:

 • Besparing op Brandstof: Met een zuinige rijstijl bespaar je niet alleen geld op je verzekering, maar ook op je brandstofkosten.
 • Besparing op Onderhoud: Doordat je je bestelbus met zorg behandelt, verminder je de kans op dure reparaties en onderhoudskosten.
 • Besparing op Banden: Een soepele rijstijl vermindert slijtage aan je banden, wat leidt tot minder frequente vervanging.

Kies Slim, Kies Traksi Verzekeringen

Kortom, als je op zoek bent naar een bestelbus verzekering die jouw goede rijgedrag beloont en je aanzienlijke besparingen biedt, dan is de Traksi bestelbus verzekering de juiste keuze voor jou. Met onze unieke benadering van premieberekening en maandelijkse aanpassingen, streven wij ernaar om jou de meest voordelige en eerlijke verzekeringsoptie te bieden. Stap vandaag nog over naar de Traksi verzekering en rijd met vertrouwen, wetende dat je beloond wordt voor jouw verantwoorde rijstijl.

Twijfel niet langer – kies slim, kies Traksi Verzekeringen voor jouw bestelbus verzekering! De bestelbus verzekering van Traksi kunt hier afsluiten.